Qnique 19 Quiltovací šicí stroj (SMP-01-12311)

  • Katalogové číslo: SMP-01-12311-frame
  • Výrobce: Qnique

Qnique 19 Quiltovací šicí stroj (SMP-01-12311)

Q'nique 19 je quiltovací stroj určený pro quiltery, kteří chtějí rozsah a výhody dlouhého ramene a vysokou kvalitu a výkonnost profesionálního quiltovacího stroje.

Quiltovací stroj Q‘nique 19 nabízí špičkové vlastnosti šití a nejnovější technologii prošívání. Měkké ergonomické rukojeti Vám umožní pohodlné quiltování. Quiltovací stroj má velký prostor mezi jehlou a tělem stroje. Tento prostor Vám dává možnost šít větší vzory, než je možné na standardním šicím stroji. Vestavěný regulátor stehů udržuje délku stehu a řídí rychlost stehu, aby odpovídala rychlejším nebo pomalejším pohybům. Stroj může šít rychlostí až 2.000 stehů za minutu. Všechna hlavní nastavení lze ovládat z rukojeti pomocí šesti tlačítek rychlého ovládání.

Na plnobarevném dotykovém displeji na přední straně stroje je každé nastavení dobře viditelné. Rukojeti lze také nastavit tak, aby umožňovaly přesnou kontrolu při šití.

Stroj nabízí také vysokorychlostní navíječ cívek, který je vestavěný. Navíječ cívek se vypne sám, když je cívka navinutá.

Stroj je dodáván s prostorným quiltovacím rámem, který je v ceně. Rám je výškově a prostorově nastavitelný.

 

Rozměry:

Váha22,7 kg
Šířka940 mm
Výška533,4 mm
Hloubka  101,6 mm